Referanser

Elektroskandia

Da Elektroskandia byttet til Softlogs fakturakontrollsystem fikk de ikke bare full kontroll på alle sine fakturaer, de fikk også et system tilpasset deres bruk og full oversikt. Slik at de til enhver tid vet at de betaler riktig pris på sin transport. Det blir også enkelt å analysere og følge trender.

Sonepar Norge AS

Med modulen miljørapportering fra Softlogs kan vi nå rapportere vårt klimaavtrykk ned på ordrenivå. Noe som betyr at vi kan sammenstille klimaavtrykket for våre kunder. Som leverandør så er det mye krav som kommer på dette området og det føles betryggende å kunne tilby dette til våre kunder. Vi jobber nå med å fremvise simulert utslipp på forhånd i vår nettportal, slik at kunden ved bestilling selv kan påvirke sitt avtrykk – sier Harald Hansen Logistikk Direktør i Sonepar Norge AS .

Ellos Group

Med 5 millioner forsendelser årlig trengte den store e-handleren Ellos Group et robust og smidig system for å optimere logistikken. Valget falt på det helt automatiserte og skybaserte Softlogs. «De hjelper oss med kostnadsbesparinger og gir oss helt nye innsikter», sier Josefine Motten Wernerby, logistikkcontroller på Ellos Group.

Elon

Med løsningene fra softlogs får vi all fraktrelatert informasjon tilgjengelig på et sted. Her kan vi følge samtlige transportkostnader ned på butikk-, ordre-, artikkel- og kundenivå samt også bruke standardrapporter på kunde- og artiekkelnivå for Cost To Serve-analyser, sier logistikutvikler Markus Luthman på Elon Group AB.

Tools

Softlogs har hjulpet oss med å få kontroll på alle våre forretningsprosesser med bl.a. bruk av fraktkalkulator og riktig fraktavsetning i våre regnskaper. Frakt er nå innbakt i alle våre lønnsomhetsanalyser og er en integrert del av alle våre kontrollfunksjoner, sier logistikkdirektør Stig Robert Gustavsen i Tools

Hva våre kunder sier

«Bedre fraktavtaler og en nøyaktig fakturakontroll som gir rask oversikt er viktig for oss. Dessuten gir systemet oss full kontroll og en trygghet på at ting er rett, og det gjør at vi sparer mye, både tid og økonomi.»
«Prosesser som før tok timer, er nå gjort med et klikk.»
«Felleskjøpet valgte FIM - Freight Invoice Management fra softlogs, bedre kontroll, raskere kostnadskontering og rapportering er viktige funksjoner.»
«Softlogs er like mye et finans- som et logistikksystem, det har tatt oss fra fakturakontroll til full finansiell oversikt.»
«Med softlogs på laget snakker vi om millionbesparelser.»
«Jeg vet ikke om noen aktør som er i nærheten av å levere det softlogs leverer.»