Ledige stillinger

Er du vår nye medarbeider?

Våre smarte løsninger ligger tilgjengelig for våre kunder i skyen. Løsningene våre samler inn alt av økonomiske data i logistikk kjeden og knytter dette til salg, ordre, kunder, produkter og markeder. Våre kunder har tilgang til avanserte finansielle rapporter som synliggjør trender og via våre eksperter så får de støtte til å ta å de riktige beslutningene.

Dette betyr at vi behøver de skarpeste hodene innen logistikk, IT, prosjektledelse og salg.

Markedsutviklingen gjør at lager og produksjon blir mer og mer sentralisert, slik at logistikk blir en større del av produktkostnaden. Derfor er det viktig for våre kunder å ha en god kontroll på sine logistikkostnader. Legger man også til den siste lærdommen vi fikk med pandemien så ser vi at konsumenter hopper over butikk leddet, og vil ha varer levert rett hjem, noe som gjør at «last mile» har blitt et begrep og en ytterligere kostnad.

Markedet har sett nytten av våre løsninger, og etterspørselen øker fra dag til dag, noe som gjør at vi ønsker å knytte til oss de skarpeste hodene innen logistikk, IT, prosjektledelse og salg.

Om du ønsker å være del av en engasjert gjeng som jobber helt i front av logistikk og IT arkitektur med spennende oppgaver så meld din interesse her.

Hva våre kunder sier

«Bedre fraktavtaler og en nøyaktig fakturakontroll som gir rask oversikt er viktig for oss. Dessuten gir systemet oss full kontroll og en trygghet på at ting er rett, og det gjør at vi sparer mye, både tid og økonomi.»
«Prosesser som før tok timer, er nå gjort med et klikk.»
«Felleskjøpet valgte FIM - Freight Invoice Management fra softlogs, bedre kontroll, raskere kostnadskontering og rapportering er viktige funksjoner.»
«Softlogs er like mye et finans- som et logistikksystem, det har tatt oss fra fakturakontroll til full finansiell oversikt.»
«Med softlogs på laget snakker vi om millionbesparelser.»
«Jeg vet ikke om noen aktør som er i nærheten av å levere det softlogs leverer.»