God jul og godt nytt år

Til tross for en fortsatt urolig tid er vi på softlogs.net takknemlige for å kunne stå sterke med fortsatt vekst 2022. Sammen med våre kunder har vi skapt nye løsninger i vårt system, blant annet miljørapportering, integrasjoner mot attestasjon og ERP systemer med mere, som nå flere av våre kunder drar god nytte av. I tillegg så jobber vi hele tiden med å styrke organisasjonen på alle områder slik at vi kan serve våre kunder enda bedre. Vi vokser med flere mennesker, 4 nye i 2022, med fortsatt fokus på å ta vare på vår kultur og servicegrad.

I år har vi valgt å skjenke penger til UNCHR for å støtte Ukraina. Vi håper at 2023 kommer bringe fred og en tryggere verden for alle.

Med dette ønsker vi dere alle en god jul og godt nytt år!

Hva våre kunder sier

«Bedre fraktavtaler og en nøyaktig fakturakontroll som gir rask oversikt er viktig for oss. Dessuten gir systemet oss full kontroll og en trygghet på at ting er rett, og det gjør at vi sparer mye, både tid og økonomi.»
«Prosesser som før tok timer, er nå gjort med et klikk.»
«Felleskjøpet valgte FIM - Freight Invoice Management fra softlogs, bedre kontroll, raskere kostnadskontering og rapportering er viktige funksjoner.»
«Softlogs er like mye et finans- som et logistikksystem, det har tatt oss fra fakturakontroll til full finansiell oversikt.»
«Med softlogs på laget snakker vi om millionbesparelser.»
«Jeg vet ikke om noen aktør som er i nærheten av å levere det softlogs leverer.»