Ledige stillinger

Er du vår nye medarbeider?

Softlogs er et spennende firma i vekst med store kunder i et internasjonalt marked.

Vi utvikler avanserte system innen IT og logistikk.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som er uredd, trygg og en god sparringspartner.
Vi behøver folk innen IT / program-utvikling
kundekontakt / KAM salg / marked

Søk i dag!

Er du vår nye medarbeider?

Våre smarte løsninger ligger tilgjengelig for våre kunder i skyen. Løsningene våre samler inn alt av økonomiske data i logistikk kjeden og knytter dette til salg, ordre, kunder, produkter og markeder. Våre kunder har tilgang til avanserte finansielle rapporter som synliggjør trender og via våre eksperter så får de støtte til å ta å de riktige beslutningene.

Dette betyr at vi behøver de skarpeste hodene innen logistikk, IT, prosjektledelse og salg.

Markedsutviklingen gjør at lager og produksjon blir mer og mer sentralisert, slik at logistikk blir en større del av produktkostnaden. Derfor er det viktig for våre kunder å ha en god kontroll på sine logistikkkostnader. Legger man også til den siste lærdommen vi fikk med pandemien så ser vi at konsumenter hopper over butikk leddet, og vil ha varer levert rett hjem, noe som gjør at «last mile» har blitt et begrep og en ytterligere kostnad.

Markedet har sett nytten av våre løsninger, og etterspørselen øker fra dag til dag, noe som gjør at vi ønsker å knytte til oss de skarpeste hodene innen logistikk, IT, prosjektledelse og salg.

Om du ønsker å være del av en engasjert gjeng som jobber helt i front av logistikk og IT arkitektur med spennende oppgaver så meld din interesse her.